Pressemeddelelse.


fra kunstnerne på

Den Blå Hest, Højbjerg FotoGrafiske Værksted, Teaterforeningen (Det Blå Hus), Oddervej 80 8270 Højbjerg


60 meter Vægavis-onsdag d. 29 kl. 16-19

Det forslag der er i lokalplanen omkring opførelsen af et stort indkøbscenter, mener vi er forfejlet af mange årsager.

  • Der er ingen store visioner, for en forbedring for beboere og brugere af området.-Ingen beboere i Højbjerg eller brugere på kunstnerværkstederne Den Blå Hest, Højbjerg FotoGrafiske Værksted og Teaterforeningen (Det Blå hus) er blevet spurgt om deres behov og syn på værdifuld fornyelse i Højbjerg.
  • Der er brugt millioner af skattekroner på at renovere og etablere kunstnerværkstederne på Den Blå Hest, Højbjerg FotoGrafiske Værksted og Teaterforeningen (Det Blå hus)
  • Det har taget år at opbygge de kunstneriske miljøer med kollegial udveksling, venskaber, indsigter og tekniske faciliteter på Den Blå Hest, Højbjerg FotoGrafiske Værksted og Teaterforeningen (Det Blå hus) alt dette vil forsvinde.
  • Ingen genhusning af kunstnere på Den Blå Hest, Højbjerg FotoGrafiske Værksted og Teaterforeningen (Det Blå hus) er på plads.
  • Er det sådan Aarhus forbereder sig på at være Europæisk Kulturhovedstad 2017 ?
    Vi kunstnere på Den Blå Hest, Højbjerg FotoGrafiske Værksted og Teaterforeningen (Det Blå hus) bliver helt utroligt forstyrret og urolige af dette projekt, da vi arbejder professionelt og langsigtet med projekter, der involverer mange aktører.
  • Derudover er det så trist, at den slags fantasiløse projekter forsøges gennemført… det er et tyndt argument at bruge et nyt Højbjerg bibliotek til at legitimere et ikke ønsket indkøbscenter med fastfood –og fitness..

Vi inviterer alle til at skrive

V Æ G A V I S


Skriv dine tanker-ønsker-statements-drømme-protester-visioner på 60 meter mur Oddervej 80
Sæt X i kalenderen onsdag d. 29. maj kl.16-19
NEJ TIL INDKØBSCENTER


Kunstnerværkstederne Den Blå Hest - Højbjerg fotografiske Værksted-Teaterforeningen (Det blå hus )

Oddervej 80, 8270 Højbjerg
Der er åbne værksteder, rum til diskussion, kaffe, the, kage, lister til underskriftsindsamling
og måske lidt musik-------kom og vær med !

Mvh:

Den Blå Hest, kunstnerværkstederne:
Mariko Wada, Sanne Ransby, Maja Ingerslev, Annette Fausø, Marianne Thingholm, Jørgen Mikael Andersen, Joaquin Zaragosa , Lone Manicus, Elle Mie Ejdrup, Kirsten Marie Korneliussen, Karla Ina Olsen, Tine Hind, Pernille Andersen.
Højbjerg FotoGrafiske Værksted:
Inger Lise Rasmussen.
Teaterforeningen (Det Blå hus): Janne Koefoed Jørgensen, Bjørn W. Olesen.


 
   
 
  Kunstnerværkstederne, Den Blå Hest, teatersalen, Det Blå Hus og Højbjerg FotoGrafiske Værksted set fra Højbjerg Bibibliotek